Sjukvård för Företagshälsovårdskunder

Om du eller en medarbetare behöver träffa läkaren för sjukdomsrelaterade ärenden så erbjuder vi på Stockholm Medical Office läkartider för enklare åkommor. För att minimera frånvaron från arbetsplatsen kan medarbatare boka in ett läkarbesök hos oss för att t.ex få sitt recept förnyat, kontrollera sitt blodtryck eller göra en snabbkontroll för t.ex urinvägsinfektion och få medicinering direkt.

Detta är utvecklat för att personalen på kontoret inte skall behöva transportera sig kollektivt hem till sin lokala vårdcentral för enklare åkommor som kostar massvis av viktig arbetstid.

Vår sjukvård ersätter dock inte den enskildes vårdcentral för längre sjukvårdsutredningar (t.ex utredningar inkluderande röntgen, ultraljud, operationer m.m) av privat karaktär som ej är arbetsrelaterat.

Är du privatperson och önskar ta del av våra sjukvård? Klicka här

Är du inte företagskund hos Stockholm Medical Office?

Denna tjänst är en del av Stockholm Medical Office:s företagshälsovård som företagskunder kan boka. Önskar du bli en del av vår företagshälsovård med ditt företag? Kontakta vår reception så återkommer vi med en offert för att ansluta ert företag.

08-545 816 70
Maila oss

 

Hälsokontroll

Företagskunder

Förstadagsintyg

Företagskunder

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Läkarintyg högre behörighet

AISAB

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Övriga besök

Kontakta oss för bokning

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30