Medicinska intyg

Vi har sedan vi startade år 1989 utfärdat läkarintyg dagligen. Med lång erfarenhet och snabb service har vi blivit specialisten på läkarintyg i Stockholm. Vi gör läkarintyg för körkort Buss/Lastbil, Försäkringsbolag, Sjöfart (STCW Manilla), Inställd resa, Körkort Taxi, Maraton, Spårväg, Adoption, Nattarbete, Fallskärm och Utomlands (Till exempel vid studier utomlands eller intyg för visum eller skolor).
För läkarintyg på Transportstyrelsens standardmall (körkort högre behörighet och sjöfart) är priset SEK 1195 inkl. moms.

Priserna på alla andra läkarintyg kan variera beroende på att vissa formulär kan se olika ut samt innehålla olika typer av undersökningar/blodprov. Vi rekommenderar alltid att ni kontaktar oss för att stämma av priset för ditt läkarintyg.

Om inte det läkarintyget som du söker finns i exempellistan ovan så kan du enkelt ladda upp ditt läkarintygsformulär direkt på vår hemsida så återkommer vi med ett prisförslag skräddarsytt för just ditt läkarintyg.

Klicka här för att komma till uppladdningssidan.

När du kommer till besök hos oss bör du ta med Dig legitimation, eventuell medicinlista, medicinsk historik, glasögon och annan relevant dokumentation. Detta för att förenkla för både dig som patient och även för läkaren vid undersökningen

Vad ingår?

I alla våra läkarintyg så ingår det en grundlig genomgång av din hälsa för att kunna säkerställa att läkarintyget skrivs med bra underlag. Om doktorn anser att det behövs så kompletteras det även med blodprov och urinprover. Vi har egen blodprovstagning hos oss för att minimera er väntan vid eventuella blodprover.

Läkarintyg – Körkortsmottagning

Stockholm Medical Office körkortsmottagning är för dig som behöver ett läkarintyg till Transportstyrelsen vid till exempel körkortstillstånd. Du kan även behöva ett läkarintyg från vår körkortsmottagning vid förlängning av körkort högre behörighet (C/D/E, Buss och Lastbil) och taxilegitimation.

Läkarintyg för högre behörighet skickas digitalt vilket gör att transportstyrelsen får ditt läkarintyg från oss redan när du sitter inne hos doktorn.

Du behöver inte ta med dig eventuella blanketter som transportstyrelsen har skickat till dig. Vi har alla blanketter digitalt på plats.

Vilka är de medicinska kraven för de olika körkortsbehörigheterna?

Transportstyrelsen delar in de olika körkortbehörigheterna i tre grupper.

Grupp I: Innefattar körkortsbehörigheterna AM, A1, A2, A, B och BE samt behörighet för traktor

Grupp II: Innefattar C1, C1E, C och CE

Grupp III: Innefattar D1, D1E, D och DE samt TAXI

Behöver du rådgivning?

Kontakta oss så kommer vi med ett förslag:

08-545 816 70
Maila oss

Hälsokontroll

Företagskunder

Förstadagsintyg

Företagskunder

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Läkarintyg högre behörighet

AISAB

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Övriga besök

Kontakta oss för bokning

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30