Sjukvård för Privatpersoner

Om du behöver träffa läkaren så erbjuder vi på Stockholm Medical Office läkartider för enklare åkommor. Välkommen att boka in ett läkarbesök hos oss för att t.ex få sitt recept förnyat, kontrollera sitt blodtryck eller göra en snabbkontroll för t.ex urinvägsinfektion och få medicinering direkt.

Detta är utvecklat för att snabbt och enkelt träffa läkaren för en enkel åkomma och slippa boka ett besök på lokala vårdcentralen som ofta har långa väntetider och långa kontaktvägar. Som hälsokontrollskund på Stockholm Medical Office är det också fördelaktigt att träffa samma läkare som vid uppföljningen av hälsokontrollen för att få fortsatt eventuell utskriven medicin.

Vår sjukvård ersätter dock inte den offentliga vårdcentralen du står listad hos för längre sjukvårdsutredningar. Denna sjukvård är inte inkluderad i den nationella taxan med frikort. Observera därför att det kan tillkomma kostnader om det krävs kompletterande undersökningar som röntgen, provtagning eller dylikt.

Är du företagskund och önskar ta del av våra sjukvård? Klicka här

Priser

Läkarbesök: SEK 1500

Om du under de senaste 12 månaderna gjort en hälsokontroll hos Stockholm Medical Office rabatteras priset för ett läkarbesök till SEK 300 (ord. pris SEK 1500).

Utlandspatient

Är du utlandspatient som inte har ett svenskt personnummer? Hos oss är du välkommen för ett läkarbesök. Vi har idag de flesta hotell och ambassader anslutna till oss för att ta hand om utlandspatienter. Många i vår personal är flerspråkiga och kan tolka vid ett besök.

Vill du boka en tid?

Denna tjänst är en del av Stockholm Medical Office:s företagshälsovård som företagskunder kan boka. Önskar du bli en del av vår företagshälsovård med ditt företag? Kontakta vår reception så återkommer vi med en offert för att ansluta ert företag.

08-545 816 70
Maila oss

Hälsokontroll

Företagskunder

Förstadagsintyg

Företagskunder

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Läkarintyg högre behörighet

AISAB

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Övriga besök

Kontakta oss för bokning

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30