Utbildning HLR (Hjärt- och lungräddning)

Hjärt- och lungräddning (HLR) är en livräddningsteknik som är användbar i många nödsituationer som till exempel hjärtattack, nära drunkning och hjärt- och andningsstillestånd. Stockholm Medical Office rekommenderar att alla, lekman som medicinsk personal, går en HLR-utbildning/kurs med jämna mellanrum för att hålla sin kunskap uppdaterad.

Det är mycket bättre att göra något än att inte göra ingenting alls. Om du är rädd för att dina kunskaper eller förmågor inte är 100 procent fullständiga, kom ihåg att skillnaden mellan att göra något och göra ingenting kan vara någons liv.

Upplägg

Längd: ca 2 timmar

Antal deltagare: 1-12 personer

Pris: SEK 6900 (ex moms) per kurstillfälle

Plats: Ert företag

Kursen innehåll

I kursen lär ni er nyttiga kunskaper om hur man ger livräddande hjärt- och lungräddning i kombination med hanterande av en hjärtstartare. Utbildningen behandlar teoretiska och praktiska moment där ni kursdeltagare lär er hjärt- och lungräddning (HLR), att agera rätt vid luftvägsstopp samt hantera en hjärtstartare på bästa sätt.

Majoriteten av tiden av utbildningen går ut på praktiskt övande på varsin HLR-docka. Genom den praktiska träningen får deltagarna lära sig och blir säkra på hur en situation i verkligheten skall behandlas. I kursen tränas även stabilt sidoläge på varandra för att känna hur det känns med en riktigt människa.

Hälsokontroll

Företagskunder

Förstadagsintyg

Företagskunder

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Läkarintyg högre behörighet

AISAB

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Övriga besök

Kontakta oss för bokning

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30