Vaccination

Vi finns här som din vaccinationsmottagning inför utlandssemestrar, tjänsteresor, skärgårdsvistelser eller inför influensasäsongen. Hjärtligt välkommen att komma till oss!

}

Alltid drop-in

Vaccinrådgivning: 08-545 816 70

(gratis)

Vaccinationsråd

Vilka vacciner behöver jag?

Om du ska du resa utomlands och behöver rådgivning kring vaccinationer kan en av våra sjuksköterskor hjälpa dig med att ta fram vilka vacciner du kan tänkas behöva inför resan. Välkommen in för en kostnadsfri rådgivning.

Grundskydd

Tänk på att ditt grundskydd inte är livslångt utan skall uppdateras. Kom in till oss och förnya skyddet och få skydd i 20 år till. Grundskyddet inkluderar skydd mot stelkramp, kikhosta och difteri. 

Stickrädd?

Våra sjuksköterskor är mycket vana och hjälper dig gärna igenom vaccinationen. Kom in till någon av våra kliniker och prata med en sjuksköterska. 

Vart hittar jag mina tidigare vaccinationer?

Alla vaccinationsuppgifter sparas hos din vaccinationsklinik i minst 10 år. Du kan när som helst be om en kopia av din vaccinationsjournal. 

Om du undrar över dina barnvaccinationer kan du kontakta din BVC eller kommunens arkiv för att få en journalkopia över dina barnvaccinationer.