Medical

Om oss

Medical är en svensk sjukvårdskoncern som etablerades 1989 och ingår idag i Curira Group. Verksamheterna delas in i olika affärsområden. Vi på Medical har alltid höga ambitioner och strävar efter att ge bästa möjliga service och vård för dig med fokus på din hälsa och ditt välbefinnande.

Vår sjukvårdspersonal har lång erfarenhet och bred kompetens, hos oss kan du därför känna dig trygg och omhändertagen.

Om oss

Våra affärsområden

MEDICAL KLINIKER

Medical består av heltäckande företagshälsovård, privathälsovård, läkarintygsmottagningar samt är landets ledande utlandsmottagning och har avtal med de flesta internationella försäkringsbolag, rederier, flygbolag, hotell ambassader och utlandsbeskickningar.

Medical har sina tre huvudmottagningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

MEDICAL VÅRDCENTRAL

Medical driver en vårdcentral och BVC i Göteborg genom avtal med VGR.

MEDICAL LAB

Smolab tillhandahåller hälsokontroller och blodprover online med snart över 100 provtagningsplatser. Smolab är vårt snabbast växande affärsområde.

MEDICAL VACCIN

Sida vid sida med våra heltäckande walk-in kliniker finns 22 vaccinationsbussar för fästingvaccination och en vaccinationsbuss för influensavaccin. Vi är den aktör i landet som besöker flest antal orter under fästingsäsongen och kan numera titulera oss som landets största vaccinatör.

MEDICAL FYSIOTERAPI

Inom affärsområdet Fysioterapi är Medical en av landets ledande aktörer med en portfölj av några av de mest välrenommerade och väletablerade mottagningarna.

“Vi på Medical har varje år flera hundratusen besökare till våra vaccinationsbussar, specialistläkarmottagningar, sjukgymnastmottagningar, provtagningsmottagningar och företagshälsovårdsmottagningar. Vi är mycket glada att så många väljer oss som sin vårdgivare och hoppas få välkomna ännu fler i framtiden. “

Filip Lind

Affärsområdeschef