Om oss

Medicalgruppen är en svensk sjukvårdskoncern som etablerades 1989. Verksamheterna delas in i olika affärsområden. Vi på Medicalgruppen har alltid höga ambitioner och strävar efter att ge bästa möjliga service och vård för dig med fokus på din hälsa och ditt välbefinnande. Vår sjukvårdspersonal har lång erfarenhet och bred kompetens, hos oss kan du därför känna dig trygg och omhändertagen.

 

MEDICAL OFFICE

Stockholm Medical Office består av en heltäckande företagshälsovård, privathälsovård, läkarintygsmottagningar, expressjukvård, samt är Stockholms ledande utlandsmottagning och har avtal med de flesta internationella försäkringsbolag, rederier, flygbolag, hotell ambassader och utlandsbeskickningar.

Stockholm Medical Group har också kliniker med offentligt finansierad sjukvård.

 

MEDICAL WALK-IN

Medical är den främsta aktören inom walk-in kliniker i Sverige. Konceptet med walk-in kliniker innebär lättillgänglig och skräddarsydd vård med högklassig service. Vårt mål är att täcka en så stor del av Sverige med vård för alla. I våra walk-in kliniker erbjuds vaccinationer, hälsokontroller, blodanalyser, läkarintyg, digital vård och expressvård.

 

MEDICAL VACCIN

Sida vid sida med våra walk-in kliniker med kompletta vaccinationsmottagningar finns tio vaccinationsbussar för fästingvaccination och en vaccinationsbuss för influensavaccin. Vi är den aktör i landet som besöker flest antal orter under fästingsäsongen.

 

MEDICAL FYSIOTERAPI

Inom affärsområdet Fysioterapi är Medicalgruppen en av landets ledande aktörer med en portfölj av några av de mest välrenommerade och väletablerade mottagningarna.

 

MEDICAL LAB

Smolab – Stockholm Medical Office Lab tillhandahåller hälsokontroller och blodprover online med snart över 100 provtagningsplatser. Smolab är vårt snabbast växande affärsområde.

 

MEDICAL VÅRDCENTRAL

Medical driver en vårdcentral i Göteborg och öppnar under 2020 en vårdcentral i Djurgårdsstaden/Östermalm.