Hälsokontroll

Leg. Läkare

Vill du jobba på en av Sveriges ledande mottagningar inom Företagshälsovård? Vi söker nu en läkare till vår mottagning på Östermalm.

Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du tycker om att ge service till både kunder och medarbetare. Du är noggrann, flexibel, självständig och ansvarsfull.

Du representerar Medical med omtanke och service, något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att bli omtyckt och lika lätt för att få patienter att känna sig bekväma. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.

I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt med stöttande kollegor på mottagningen. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Arbetsuppgifter

Arbetet går primärt ut på att ta emot patienter vid läkarbesök, och omfattar bl.a.:

  • Läkaruppföljning vid hälsokontroll
  • Allmänna läkarbesök
  • Receptordinering
  • Utfärdande av intyg, bl.a. körkortsintyg högre behörighet, sjöfart, försäkringsintyg
  • Journalföring
  • Vaccination

Om mottagningen

Medical Läkarmottagning Östermalm har hand om cirka 5 000 listade patienter. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt och engagerat team som bland annat består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, psykologer och psykoterapeuter.

Om Medical

Medical är en av landets äldsta aktörer inom Företagshälsovård. Vi har sedan 1989 erbjudit företagshälsa och privatvård, med både fysiska och på senare år även digitala tjänster. Tillsammans med våra partners förenklar vi arbetslivet för våra företagskunder. Med vårt privata vårderbjudande ger vi privatpersoner tillgång till bättre service, snabbare vårdtider och högre engagemang kring deras vårdbehov.

Skicka in din ansökan idag!
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ytterligare information

Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Tillträde: 2024-10-01
Placering: Östermalm

Ansökningsformulär

Genom att skicka in detta formulär samtycker du till att vi lagrar dina uppgifter i syfte att kontakta dig. Personuppgifter som du lämnar till oss kommer att sparas, behandlas och skyddas enligt vår personuppgiftsspolicy.

Ytterligare information

Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Tillträde: 2024-10-01
Placering: Östermalm

Hälsokontroll

Företagskunder

Förstadagsintyg

Företagskunder

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Läkarintyg högre behörighet

AISAB

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30

Övriga besök

Kontakta oss för bokning

Telefontid
Vardagar mellan 08.30–10.00 och 13.30–14.30