Medical

Jobba hos oss!

Bli en del av Medical! En unik chans att vara med och göra skillnad samt utvecklas i ett snabbt växande företag! Vi är ett mångkulturellt team med höga ambitioner. Om du är som vi, brinner för hälsa, service och drivs av utmaningar – välkommen att söka till Medical!

Lediga jobb

Administratör till vaccinationsbussar

På uppdrag av Doktor.se

Vill du ha ett roligt och varierande arbete under perioden mars-september, där ingen dag är den andra lik? Vi söker dig som är en administrativt vass förmåga till vår sambandscentral för vår verksamhet med vaccinationsbussar som finns i Stockholm, Mellansverige och Gotland.

Du kommer att ingå i driftteamet och arbeta med uppdragstillsättning och rekrytering av personal samt övriga administrativa uppgifter. Tillsammans säkerställer ni driften, jobbar mot verksamhetsmålen och sköter den löpande kontakten med både samarbetspartners och personal. 

Arbetet innebär att du kommer att ha kontakt med ca 300 medarbetare runt om i landet för schemaläggning och problemlösning. Teamet hanterar löpande frågor och ärenden som kommer in till personalväxeln via mail, chatt och telefon. En stor del av problemlösningen innebär att kunna lösa de problem som dyker upp med kort varsel.

I tjänsten ingår även dokumentation kring processerna samt samordning av leveranser. 

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för personalstyrkan – hitta ersättare vid sjukdom samt hantera personalärenden.
  • Daglig kontroll och logistikplanering av vaccin och förbrukningsmaterial i samtliga depåer/bussar samt centralt.
  • Fysiska underhållsbesök vid bussarna för påfyllning av material.
  • Ansvara för att profil/reklam/material används och distribueras på rätt sätt på de förbokade platserna som bussarna kommer befinna sig på.
  • Ha löpande kontakt med butikschefer och samverka med ekonomi, marknad och kundtjänst hos Doktor.se.

Vem söker vi?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning samt flytande svenska i tal och skrift. Meriterande om du har arbetat inom personal, organisation, eller service.

Du är en person som tar initiativ och klarar av att driva ett projekt självständigt. Rollen kräver att du har god teknisk vana och är strukturerad i ditt arbete då du kommer att arbeta i flera olika system.

Att inneha manuellt B-körkort är ett krav. Du kommer ha tillgång till bil i tjänsten och behöver vara bekväm med att köra längre sträckor med husbil.

Vi förväntar oss

Vi förväntar oss att du tar ansvar för och slutför arbetsuppgifterna som tilldelas och är flexibel med din arbetstid vid behov. Det är viktigt att du är prestigelös och kan hjälpa till med andra uppgifter vid behov.

Vi erbjuder

Som anställd hos Medical omfattas du av kollektivavtal med tjänstepension och OB-tillägg. Du får möjligheten att vara med i ett snabbväxande företag där det händer saker hela tiden. 

Hos oss kommer du ges möjligheten att växa i rollen.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Övrig information: Säsongsanställning mars-sep.

Heltid 100%. 

Arbetstiderna kommer att vara mellan 07-16. Du bör kunna sluta och börja tidigare vid behov, samt jobba helger.

Intervjuer sker löpande. Vi kommer att lägga störst vikt vid personlig lämplighet.

Om Medical

År 1989 till 2021

Medical Vaccin Sverige är en del av en större sjukvårdskoncern, Medical, som grundades 1989. Vi är ett snabbt växande företag och har idag över 3500 anställda i hela koncernen. 

Medical är en ledande aktör inom vaccination och har sedan start år 1989 gett en halv miljon vaccinationer.

År 2022 med Doktor.se

Säsong 2022 rullar Doktor.se ut 21 vaccinationsbussarna och besöker över 300 platser i hela Mellansverige – från Smygehuk i söder och Falun i norr.

 

Lediga tjänster

Till säsong 2022 söker vi 300 nya bussmedarbetare. Kanske blir det just du?

Vilken roll söker du?

Informatör

Jag är serviceinriktad, organiserad och älskar problemlösning. Jag har lätt för att prata med människor. B-körkort och körvana är ett krav.

Vaccinatör

Jag är sjuksköterska eller läkarstudent med erfarenhet eller intresse av vaccinationer eller intramuskulära injektioner. Som person är jag flexibel och stresstålig.