Vårdcentral & BVC

– Bergsjön Göteborg

031-222 300

Öppet: Måndag - fredag 08.00-17.00

Ljusårsvägen 100, Göteborg

Välkommen till den nya vårdcentralen och BVC i Bergsjön, Göteborg. 

Hos oss finns specialister i allmänmedicin, ST-läkare, barnläkare, erfarna distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, psykolog och många andra för att ta hand om dig och din familj. 

Vi erbjuder följande tjänster:

Läkarbesök - Drop in

Hos oss på vårdcentralen erbjuder vi alla ett läkarbesök samma dag. Till oss kan du komma på drop-in alla vardagar mellan 8:00-15:00.

Barnavårdcentral - BVC

På Bergsjöns barnavårdscentral (BVC) har vi barnläkare och barnsjuksköterskor som genom en personanpassad service ser till att ditt barns hälsa står i fokus.

Astma-mottagning

Vi har vår egen astmamottagning där våra specialistsjuksköterskor och specialistläkare diagnostiserar och behandlar din astma och kol.

Hälsoundersökning

En hälsoundersökning görs för att leta efter eventuella avvikelser. Genom en rad olika fysiska tester och blodprover kan vi i förebyggande syfte se avvikelser.

Lab - blodprov

I vår blodprovslaboratorium kan vi ta blodprover från både våra läkare, men även från andra vårdcentraler eller sjukhus. Kom till oss så hjälper vi dig.

Medicinsk fotvård

Bergsjöns vårdcentral erbjuder medicinsk fotvård. Vi både behandlar och diagnostiserar dina problem om du inte redan vet vad problemet grundas i.

Blodtryck

Vår blodtrycksmottagning hjälper dig med högt eller lågt blodtryck att hålla koll på att du ligger på en bra nivå. Kom in till oss så testar vi ditt blodtryck.

Psykolog

Vår psykolog kan hjälpa dig igenom svåra situationer i livet. Om du går igenom en tuff period, boka in en tid och träffa vår psykolog så hjälper han dig.

Kontakta oss

Lista dig hos oss
Om du är intresserad av att lista dig hos oss så går det att göra på tre sätt.

 • Vi har listningsblanketter att hämta ut på vår mottagning som finns på Ljusårsvägen 100, 415 18 Göteborg.
 • Ring oss på 031-222 300 så hjälper vi dig att lista dig hos oss.
 •  

  • Gör de digitalt genom att antingen gå in på 1177.se eller gör det direkt på vår hemsida och fylla i och signera med mobilt BankID.

  Skicka oss ett email

  Kontaktinformation

  031-222 300

  Öppet: Måndag - fredag 08.00-17.00

  Ljusårsvägen 100, Göteborg